DUCH LÁSKY V SÍLE SLOV 6.4.

DUCH LÁSKY V SÍLE SLOV

Všichni sdílíme jedno jediné božství - ducha lásky. Je společný pro všechny a pro všechno. Sídlí uvnitř každé bytosti. Vnější svět je jeho projekce. Žádné „venku - vně“ neexistuje. Všechno je jenom uvnitř nás. Nikde jinde. Ať se děje cokoliv, vnímáme to svými smysly a podle své úrovně vědomí reagujeme. Osobní i společný život je tedy náš vlastní výtvor, za který neseme plnou odpovědnost. Chceme-li cokoliv změnit, musíme to udělat prostřednictvím lásky a na jediném místě - v sobě. Milovat sebe samého je nejlepší způsob, jak se zlepšit. Jakmile se zlepšíme my (uvnitř), zlepší se i všechno vně nás. Zaměřme se na bezpodmínečnou lásku v sobě a věnujme veškerou pozornost jen jí.  Když vyléčíme sami sebe, vyléčíme „celý svět.“

*SEBELÉČENÍ. Léčíme tu část sama sebe, kterou sdílíme s ostatními (vyšší Já).  Každý problém, který „vytvoříme“, je naše vlastní projekce. Existuje jenom v nás. Metoda je prostá. Ať se děje cokoliv, opakujme  omlouvám se“ (sobě) a „miluji tě“ (sebe). Nic víc. Pořád dokola. Veškeré léčení je čištění sebe sama. Vytrvale vylepšujme sebe v sobě. A dělejme to s láskou.

*LÉČENÍ OSTATNÍCH. Základní věc je uznat, že se „něco“ stalo, aniž bychom o tom věděli. Dostalo se to nevědomě do našeho těla nebo mysli. Nemáme ponětí, jak se to tam dostalo a ani to nemusíme vědět. Mantrou „omlouvám se“ a „prosím, odpusť mi“ žádáme božství, aby nejprve pomohlo odpustit nám samým. Poté říkáme božství, že vnitřně odpouštíme komukoliv a čemukoliv naprosto všechno, co se kdy stalo. Úplně a bezvýhradně.

Navazující věta je miluji tě“ a „děkuji ti.“ Slova „miluji tě“ rozproudí zablokovanou energii. Znovu se napojíme na božství. Nulový stav je naprosto čistá láska. Je to svět bez hranic a začínáme se do něho dostávat tím, že vyjadřujeme lásku. Když po tomto výroku vyslovíme „děkuji ti,“ vyjadřujeme vděčnost a víru, že problém bude vyřešen pro nejvyšší dobro všech zúčastněných. Co bude dál, závisí na božství. Celá mantra zní:

„Omlouvám se. Prosím, odpusť mi. Miluji tě. Děkuji.“

*VYVOLÁVÁNÍ DUCHA LÁSKY = PŘITAHOVÁNÍ LÁSKY. Věta „miluji tě“ funguje kromě léčení jako univerzální posvěcení a pomoc ve všech záležitostech, do kterých se pustíme nebo je chceme ve svém životě zlepšit. Zvykněme si doprovázet jakoukoliv činnost, kterou děláme, úsměvem a větou „miluji tě.“ Připadá vám to přitroublé? Zkuste to. Když nic jiného, budete se cítit lépe. A to je začátek…

Jana (volně podle HO-OPONOPONO), 6. 4. 2022