(Galerie akcí 2023 je připravena, úpravy budou.)

DODATKY K SEMINÁŘI 15.4.2023

Dodatky k semináři 15.4.

* Houf 37 přátel  naplnil tělocvičnu úsměvnou pohodou. Hned jsme se označili:: „… Neneseme nic nového ani senzačního… všechno řečené jste už slyšeli… nabídneme jen trochu jiné úhly pohledů na život a kvantování, které si sami v sobě zhodnotíte…“.

*Začínejme vždy tělem! Tělo je souborem bilionů buněk, které jsou – svými vibracemi – základem osobnosti. Vynoří se nám tak zcela nečekané, nové obrysy žití, které můžeme kvantováním upravovat. Naše myšlenky mají biochemické účinky. Dosahují až k proměnám vlastností a polohy genů (těch čudlíků) v genomu (dvojité šroubovici).

*Neustále udržujme úzký, přátelský kontakt s polem Innate. Rozvíjejme jej vnitřním hovorem (Innate si můžeme pojmenovat jakkoliv). Vždy zůstává skupinovou entitou (jsoucností), která nás, 3D jedince, spojuje s inteligencí MD vyššího pole. Hovořme víc citem srdce než hlavou. Cesta k tomu vede přes prožívání vzpomínek v dětství („dítě v sobě“).

* Nehodnoťme mnohostní kmitočtové dimenze – MD. V naší 3D pro to nemáme programy, ani výrazy. Děje v jejich dimenzích je třeba postupně poznávat.

* MD Božství není singulární, ale skupinové. Působí jako „proud tlaků“. Všechno, co prožíváme, jsou lekce. Jsme kalibrováni (hodnoceni) podle toho, jak v nich obstojíme. Poté se ocitáme v určitém proudu žití, který si svým postojem volíme sami

* Karmické odkazy zanikají se starou 3D epochou, ale jejich energetické stopy zde zůstávají a působí. Čistěme je kvantováním. Nikdo to za nás neudělá. Jsme singulární (jedineční), proto si musíme zformulovat záměry pro řešení svých potíží každý sám! (S vědomím, že jsem božská autorita). Je nezbytné čistit se kvantováním opakovaně, až se zbavíme zbytků karmy v sobě. Přijměte pár příkladů. Za formulací a) „zbavuji se - ruším…“ má následovat záměr b) kladného řešení: Oslovím: „Milá Innejt, drazí…“

* a) „Ruším karmu obav z degenerace věkem.“ b) „Utvářím program stálé harmonizace vědomí.“

a) „Ruším karmu útlumu mé paměti vlivem věku.“ b) „Utvářím program zaplňování mezer paměti.“

a) „Zbavuji se karmy závislostí na vnoučatech (partnerovi, alkoholu, jídle, sexu“).  b) Rozvíjím

program vyvážené spokojenosti ke svému okolí - v rodině i mimo ni“.  a) Ruším karmu strachu

(obav) z okolních autorit“. b) Rozvíjím sebevědomou autoritu božství ve mně…“.

Introspekce vás povede. Je to vaše individuální, zcela osobní síla. S tužkou po ruce si procházejte kritické a kulturou odmítané oblasti svého nitra, jako: *stará dědictví = očekávání pohrom; *zvyky; *časová předurčení; *stárnutí; *odplaty za prohřešky minulosti; *strachy z intimní, erotické oblasti; *obavy z pomsty „vyšších sil“… Takovéto (v nevědomí schované) STRACHY zrušte. Zbavte se jich, „vyhoďte“ je a dál jim nevěnujte ani kousek pozornosti.

*** Připomeňme si milou atmosféru semináře několika následujícími obrázky (dvojklik je zvětší). Drahuška a Rosťa je nejen pořídili, ale i bystře zaslali. Děkujeme jim a nám všem za oázu pohody, kterou jsme společně vytvořili.

Srdečně Vladimír a Jana    Více na https://www.sec-zeman.cz/ - šuplík 3, - krabice 2…