Rozvrh Luhačovice

REKONDICE PRO ZDRAVÍ A DLOUHOVĚKOST

Luhačovice – hotel HARMONIE, od 10. 3. do 14. 3. 2024

ZÁPISNÍK, skripta a psací potřeby mějte STÁLE S SEBOU

den:      cv. dopoledne                              cv. odpoledne                                předn. večer

10.00-12.00                                        16.30-18.00                                             19.00-20.00

NE  10.3. Zahájení pobytu

individuální příjezdy,                                    17-18h Úvodní cvičení.                          Zahájení. Galaktické

Prezentace a ubytování po 14h.            Jemný pohyb a relaxace.                        proměny a naše kondice

PO  11.3. Kultivování pole buněk

Sjednocování mysli, pohybu                      Co cvičit pro zvyšování vitality?               Jak utvářet svoje žití?

a dechu cvičením. Kvantujeme.                   Kvantujeme Čchi-kung pro zdraví.         Být jen oběť okolností?

ÚT  12.3. Optimální stárnutí

Kvantujeme. Jednoduché polohy,               Kvantujeme. Způsoby dýchání.                 Užití kvantové kreativity

Účinné dýchání. Polarizace energií.           energetická polarizace                             v průběhu všedních dnů

ST  13.3. Stav mojí mysli a vitalita

Kvantujeme Reichovy zóny.                         Brokáty, čchi-kung,                               Osobní posvátný prostor.

Dýchání. Kvantování.                                   Čištění Reichových zón.                         Vědomá duše, žití v realitě

ČT  14.3. Udržovat a rozvíjet osobnost!

Cvičení na židli – aplikace                         Pokoje vyklidíme do 10h !            Program připravili a vedou

probraných forem. Souhrny.                        Ukončení kurzu obědem             Jana Liberdová a Vladimír Zeman

Naše polopenze: obědy a večeře (snídaně individuální):

Obědy: od 12 h                       Večeře: od 18 h                       Noční klid: od 22 h do 7 h

Když v nás převažují toxické myšlenky, nastavují nám i tak jedovatý průběh žití. Když ale převažuje ladění mysli až k naivní radosti, nastavuje to i žití úsměvné, neboť myšlenka je program. Kvantováním rozumíme  poznávání a nastavování reality žití prožíváním (Džňána – Gnose) a i takové zkušenostní utváření vědomí.

(Immanuel KANT:) „Dvojí naplňuje nitro mé obdivem a úctou: nebe hvězdné nade mnou a mravní zákon ve mně!“

Několik úvodních poznámek naznačí zaměření tohoto pobytu.

* Vše co v sobě i kolem sebe vnímáme, jsou LEKCE. Vývoj našeho dalšího žití si sami volíme příklonem k + či – prožitkům při jejich řešení a vyhodnocení. Nezůstávejme jen na povrchu, nořme se do hlubin myšlenek, které námi projdou. Bez úsilí, podle Jana Amose: Všechno nechť volně jen plyne, nechť násilí je vzdáleno dějů i věcí. Jakmile vstoupíme na dráhu niterného prožívání a poznávání, budeme cítit, že jsme – bez usilování – dále vedeni.

* Budeme tady často „vyvádět“ svoje vědomé myšlení „za oponu 3D“. Tu má naše kultura zataženu jako ochranu před jinými vlivy než sama uznává. V mysli nám začne probleskovat poznávání: ČÍM se ve svých myšlenkách budu často zabývat, TO se mi také v žití přihodí, stane!“ Postupně poznáme, že metodou kvantové jógy (má kořeny v Hinduismu) můžeme upravovat své myšlenky a tak i svůj život v oblastech tělesných, duševně – duchovních, rodinných, pracovních. Tok zdánlivých náhod postupně dokážeme organizovat.

* Tato skripta jsou pracovní pomůckou. Svoje poznání do nich vpisujte, podtrhávejte i škrtejte. Mnohé informace z dřívějška se budou jevit v nových úhlech jasněji, mnoho bylo zakrytého. Nyní nám božství v nás odhalí nové souvislosti. Víme, po zkušenostech z minulých kurzů, že MY VŠICHNI odtud odejdeme jiní, než jsme sem přišli. Více na  https://www.sec-zeman.cz/